Miksi sinun yrityksesi tarvitsee verkkosivun


Miksi juuri sinun yrityksesi tarvitsee verkkosivuston ja miksi se pitää hoitaa mahdollisimman pian?
Jokaiselle yritykselle tarvitaan omaa markkinointi kanavaa minkä kautta asiakkaat voisivat löytää palvelutarjoajan joka tarjoaisi heille juuri oikeanlaista palvelua.

Tässä on muutama syy, miksi juuri sinun yrityksesi tarvitsee verkkosivut:
1. Halvempaa näkyvyyttä kun Google tai Facebook mainonta
2. Kokoajan saatavilla netin välityksellä
3. Nettisivut voidaan muuttaa isoiksi välityspalveluiksi jonka kautta voi saada automaattisesti laskutukset helpottamaan arkea
4. Mainoskuluja voidaan ohjata muualle toimintaan koska verkkosivustot hoitavat suurimanosan mainostuksesta pelkästään olemalla

Tuottaako sitten kotisivut heti ensimmäisellä viikolla tuloja yritykselle?
No ei välttämättä ensimmäisellä viikolla vielä saada "isoja" tuloksia sivuston kautta mutta kun sivustolla ihmiset käyvät katsomassa palveluita ja vertailevat hinnastoja muiden kanssa on sinulla parempi mahdollisuus saada asiakkaaksi vierailijan jos hinnastosi on esillä kaikkien nähtävillä! Taas jos sinulla ei ole verkkosivuja niin ei asiakas välttämättä sinua löydä ja sinulta saattaa mennä potentiaalinen asiakas ohi koska et viitsinyt uhrata verkkosivuihin rahaa koska et kokenut niitä tarpeelliseksi.

Meidän yritykselle verkkosivustot on esimerkiksi hyvin tärkeitä, sivustomme kautta tulee meidän 60-70% myynnistä mieti millaisia tuloksia tehtäisiin jos meillä ei olisi omia kotisivuja ja mainostaisimme isommissa palveluissa tehtäisiin pelkästään tappioita! Onneksi olemme kuitenkin verkkosivu alalla ja haluamme auttaa myös muita menestymään yrittäjinä!

Arg hinnat on vaan niin kovia
Älä mieti paljon sivustot maksavat kertamaksulla vaan jaa se summa 12 kuukaudella kuten asuntolaina tai autolaina niin summa ei loppupeleissä ole kovin iso kertainvestointi voi tuottaa isompia tuloksia jos pystyt vaan hyödyntämään sitä!

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan sinulle juuri sopiva paketti aloitukseen!