Image

Taas on puolet vuodesta takana


Täällä ollaan taas
Pitkän mietinnän jälkeen Krmn muutama vuosi ehti kulua miettiessä mutta asiaan Pitkän mietinnän jälkeen olen päättänyt että nyt on aika luoda liiketoimintaa myös verkkokaupan kautta jonka olen nyt perustanut ja minkä kautta pystyn myymään reaaliajassa palveluita ilman että tarvitsee lähettää laskuja vaan voi tehdä suoraan töitä kun asiakas on tilannut palveluitamme.
Yritykselle uusi verkkokauppa jonka kautta helpompaa tilata palveluita
Päätin perustaa yrityksemme verkkokaupan Holvi palvelun kautta sillä yrityksemme hoitaa raha asioita kyseisen yhtiön kautta joten tuntuu loogiselta myydä myös niiden verkkokauppojen kautta palveluita
Aika on taas kulunut yli puol vuotta
Moni varmasti huomaa että päivitellään sivuston postauksia hyvin harvoin mutta turhaan sitä on kirjoitella jos ei ole oikeeta asiaa? vai miten se menee, pääsääntöisesti pyrin huolehtimaan asiakkaista ja tulevista sopimuksista ja tilauksista.
Onko mikään muuttunut tässä ajassa?
Tässä ajassa on ehtinyt tapahtuman kaikenlaista, yrityksemme on saanut monia asiakkaita ja myös todella suuren alihankkija sopimuksen joka takaa meille vuodeksi hommia niin paljon kun haluaisin vaa tehdä käytännössä.
Onko COVID viruksesta ollut meille paljoa haittaa?
Kyllähän viruksesta sen verran haittaa on ollut että emme ole pystyneet laajentamaan tai etsimään työntekijöitä sillä alihankkija toimintaan ei pystytä ottamaan porukkaa hommiin ennen kuin on viruksen tilanne selvillä ja kaikki palautuu normaaliksi mutta suuresti se ei taloutta ole tähän mennessä rasittanut

Julkaisija: Danil Sarnio
Julkaistu: 2020-05-02
Kategoria: public